Doi șoferi arădeni turmentați au produs evenimente rutiere soldate cu pagube materiale

Data publicare: Duminica, 17 Noiembrie, 2019 Total: 1619 accesari

Doi șoferi arădeni turmentați au produs evenimente rutiere soldate cu pagube materiale În seara zilei de sâmbătă 16 noiembrie a.c., doi șoferi arădeni, turmentați de-a binelea au avut tupeul să se urce la volan și au produs evenimente rutiere, soldate din fericire doar cu pagube materiale. AFLĂ DETALII

Primul șofer turmentat, un arădean în vârstă de 41 de ani în jurul orei  20:10, după ce a avut tupeul să se urce la volan, aflat sub influența alcoolului, în timp ce conducea pe Calea Romanilor a pierdut controlul volanului și a intrat în stația de tramvai de la "Traian", iar în câteva clipe autoturismul a luat foc. Din fericire în acele momente nu se afla nimeni în stație.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 1,34 mg./l alcool pur în aerul expirat. 

Cel de-al doilea șofer turmentat, un arădean în vârstă de 46 de ani, în timp ce conducea pe Câmpul Liniștii, în jurul orei 22:25, a pierdut controlul asupra volanului și a pătruns pe liniile de cale ferată. Sosiți imediat la fața locului, polițiștii rutieri l-au testat pe bărbat cu aparatul alcooltest, acesta indicând o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, ambilor șoferi li s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

În cazul celor doi șoferi turmentați se continuă cercetările sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.




Sursa foto principală: arhivă