Copiii noștri preveniți de polițiștii arădeni, prin activități interactive deosebite #10 pentrusiguranță

Data publicare: Duminica, 17 Noiembrie, 2019 Total: 1122 accesari

Copiii noștri preveniți de polițiștii arădeni, prin activități interactive deosebite #10 pentrusiguranță În săptămâna ce tocmai s-a încheiat, polițiștii de prevenire și cei de la rutieră au susținut în săptămâna ce tocmai s-a terminat, diverse activitâți deosebit de interesante cu copiii de vârstă preșcolară, precum și elevii de liceu. VEZI FOTO

Scopul acestor activități a fost de prevenirea evenimentelor rutiere în care sunt implicați copiii. Copiii de grădiniță au fost învățați care sunt principalele reguli de circulație, iar elevilor de liceu li s-a explicat de ce este important ca aceste reguli de circulație să fie respectate , atât celor care vor dori să facă școala de șoferi, cât și celor care au deja permis de conducere. 

Aceste activități de educație rutieră au avut ca scop și conștientizarea pericolelor la care se expun participanții la trafic, dacă nu respectă regulile de circulație.  

Copiii au fost extrem de activi și încântați de aceste activități, cu precădere elevii de vârsta peste 16 ani. 

Întâlnirile cu polițiștii și cu elevii și preșcolarii vor continua pe tot parcursul anului școlar, în cadrul campaniilor #10 pentrusiguranță și "Condu prudent, Viața este numai una" ( în colaborare cu Crucea Roșie Arad).