Cauciucurile de iarnă și GREȘEALA pe care o fac șoferii când trec la anvelopele de iarnă

Data publicare: Sambata, 16 Noiembrie, 2019 Total: 2956 accesari

Cauciucurile de iarnă și GREȘEALA pe care o fac șoferii când trec la anvelopele de iarnă Chiar dacă în partea de vest a țării spre bucuria șoferilor iarna încă nu a pus stăpânire, suntem cu toții conștienți de faptul că anvelopele de iarnă sunt foarte importante, iar cei care nu le-au cumpărat încă este momentul. AFLĂ greșeală pe care o fac mii de români

În momentul în care cumpără cauciucurile de iarnă, șoferul dacă face această achiziție cu niște cauciucuri uzate deja, chiar dacă se bucură că scutește ceva bani, trebuie să se gândească de două ori întrucât poate să își pună viața în pericol. 

Cele mai bune sunt cauciucurile noi, deoarece acestea au cea mai bună aderență. 

ATENȚIE : potrivit legii cauciucul nu mai poate fi folosit dacă are o adâncime de sub 1,6 mm. Un cauciuc nou are o adâncime de 8mm. Cauciucurile de iarnă care ajung la 4 mm adâncime sunt considerate ca au o aderență scăzută, iar cele de vară când ajung la o adâncime de 3 mm. 

Așadar pentru întreaga familie și pentru tine ca șofer, cel mai recomandat este să îți cumperi anvelope de iarnă noi, întrucât orice bani economisiți nu valorează mai mult decât viața ta și a familiei tale.