USR-PLUS anunță oficial susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis

Data publicare: Vineri, 15 Noiembrie, 2019 Total: 1360 accesari

USR-PLUS anunță oficial susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis

Alianța USR PLUS îi îndeamnă pe membrii și simpatizanții săi să participe la turul al doilea al alegerilor prezidențiale, care va avea loc pe 24 noiembrie, și să voteze cu actualul președinte, Klaus Iohannis prin intermediul unui comunicat asumat de ambii copreședinți, Dan Barna și Dacian Cioloș.

 

”PSD este un partid nociv care, din păcate, încă mai reușește să păcălească categoriile vulnerabile de populație că este social-democrat și că le reprezintă interesele. O minciună ce poate fi ușor demontată. Doar în mandatul Vioricăi Dăncilă inegalitatea veniturilor a crescut în România, iar numărul persoanelor aflate în risc de sărăcie rămâne ridicat, la aproape 7 milioane de cetățeni”, se arată în comunicatul Alianței.

 

"Credem în continuare că acestea reprezintă singura soluție pentru ca PSD să fie alungat de la putere pentru o lungă perioadă de timp. Nouă nu ne e teamă de anticipate și suntem gata de o nouă bătălie cu PSD care trebuie să plece pentru că e toxic. Cât de toxic am văzut toți de la OUG 13 încoace și vedem și zilele acestea când, prin dezinformări de cea mai proastă factură, încearcă să dezbine frontul anti-PSD”, a declarat președintele USR, Dan Barna.