Reușitele superbe semnate de C. Rus și Buhăcianu aduc încă trei puncte: UTA – Gloria Buzău 3-0

Data publicare: Miercuri, 13 Noiembrie, 2019 Total: 749 accesari

Reușitele superbe semnate de C. Rus și Buhăcianu aduc încă trei puncte: UTA – Gloria Buzău 3-0

UTA s-a impus clar, cu 3-0, în meciul de pe „Motorul” împotriva Gloriei Buzău. Oaspeții au lăsat acasă mai mulți jucători importanți, iar lipsa de experiență s-a văzut: buzoienii nu au pus nici o problemă și „roș-albii” au câștigat prin reușitele semnate Buhăcianu, C. Rus și Candrea (autogol).

Încă din prima repriză, utiștii au dominat posesia, dar nu au reușit să fructifice puținele ocazii avute. Oaspeții au preferat să se apere și, cel puțin în prima parte, le-a ieșit, datorită unei ușoare relaxări a arădenilor.

După pauză însă, UTA și-a arătat adevărata valoare. Intrat la pauză, Valentin Buhăcianu a deschis scorul în minutul 59 cu un lob superb peste portarul Balauru, din 22 de metri lateral stânga. Pasa de gol a fost oferită de portarul Mirel Bolboașă, titular în premieră în Liga a II-a în locul lui Florin Iacob, menajat astăzi.

2-0 s-a făcut în minutul 64: Moise a centrat din corner, iar Candrea a deviat în proprie poartă după ce Ioniță a ratat întâlnirea cu mingea. Apoi, buzoienii au rămas în 10 după eliminarea lui Camara, care a primit două galbene.

Tabela a fost închisă de Ciprian Rus, care a și redevenit golgheterul Ligii a II-a cu un șut superb în vinclu de la 25 de metri.

Cu cele trei puncte, UTA revine, cel puțin pentru câteva ore, pe primul loc în eșalonul secund, până la meciul dintre CS Mioveni și Rapid. În următoarea etapă, arădenii se deplasează la București, pentru întâlnirea cu Metaloglobus. Partida va avea loc duminică, de la ora 14:00.

Reușitele superbe semnate de C. Rus și Buhăcianu aduc încă trei puncte UTA – Gloria Buzău 3-0

Formații:

UTA: Bolboașă - An. Rus, Melinte, F. Ilie, Tomozei – Bustea (Buhăcianu 46), R. Moise, Hrezdac (Vulturar 86), Miculescu (Oroian 63) – C. Rus, Al. Ioniţă. Rezerve neutilizate: F. Iacob - Deta, Șeroni, Ursu

Antrenor: Laszlo Balint

Gloria Buzău:  Balauru – Catană, Ceauşel, Konate, Pîrcălabu – Luptak, Candrea (Chipirliu 75), Camara – Constantinescu, Huiban (Mihalache 23), Calu (Godin 56). Rezerve neutilizate: Stoian – Enescu, M. Ioniţă, Vilsan

Antrenor: Ilie Stan