După o săptămână pe drumuri, UTA revine acasă pentru meciul cu Gloria Buzău. Balint: „O echipă cu un apetit ofensiv important”

Data publicare: Marti, 12 Noiembrie, 2019 Total: 2018 accesari

După o săptămână pe drumuri, UTA revine acasă pentru meciul cu Gloria Buzău. Balint: „O echipă cu un apetit ofensiv important”

Mâine, de la ora 14:00, UTA dă piept pe „Motorul” cu Gloria Buzău, trupă antrenată de Ilie Stan, tehnician care a fost pe banca „roș-albilor” acum 15 ani. Buzoienii vin în orașul nostru după o serie negativă, doar două victorii în ultimele nouă partide, iar ultimul succes în deplasare datează din luna august, 2-0 pe terenul lui „U” Cluj.

„Ținând cont de numărul de goluri marcate, putem spune că Gloria Buzău este o echipă cu un apetit ofensiv important. Multe dintre goluri au fost marcate în urma unor faze fixe, au executanți foarte buni, precum Vali Alexandru. Bourceanu, care a fost recent legitimat la ei, este și el un executant bun, dar au și jucători în compartimentul ofensiv care știu să speculeze spațiile, precum Huiban sau Vali Munteanu. Au jucători tineri pe benzi, interesanți pentru acest nivel. Sunt convins că Ilie Stan va încerca să ia maximum din acest meci, pentru că este într-o situație incomodă, cu foarte puține puncte luate în ultimele meciuri” a fost caracterizarea făcută adversarului de către antrenorul utist Laszlo Balint.

SCM Gloria Buzău s-a înființat în 2016, fiind la primul sezon în eșalonul secund, și nu este continuatoarea vechii echipe cu același nume. Așadar, întâlniri directe dintre SCM Gloria și UTA nu există, iar ultimele partide între arădeni și vechea Gloria s-au disputat în Liga I, în sezonul 2007-08: 1-0 pentru buzoieni pe teren propriu și 2-1 pentru „roș-albi” pe „Francisc Neuman” (reușite semnate de Marincău și Edson).