NOUL PASSAT, în test drive la Quark Motors Arad!

Data publicare: Marti, 12 Noiembrie, 2019 Total: 2226 accesari

NOUL PASSAT, în test drive la Quark Motors Arad!

Quark Motors Arad - distribuitor autorizat Volkswagen - vă invită să faceți cunoștință cu Noul Passat în Test Drive, unde arădenii și nu numai, sunt invitați să testeze noua variantă a celebrului VW Passat.

Confortul extraordinar optimizează calitatea vieţii.


Elegant și cu o alură încrezătoare, Noul Passat este partenerul ideal, sarcina lui fiind să-ți facă viaţa mai uşoară. Datorită funcţiilor sale intuitive, fiecare călătorie devine o experienţă specială, pe care o vei savura în confort deplin.

Exterior.

Passat îmbină funcţionalitatea cu designul sport, creând o imagine de ansamblu impresionantă. Silueta sa cursivă și liniile accentuate vor satisface chiar și cele mai ridicate pretenţii. Barele de protecţie din faţă și din spate, farurile cu LED, respectiv farurile Matrix LED, precum și blocurile optice spate cu design nou vă vor încânta cu designul lor modern.



NOUL PASSAT, în test drive la Quark Motors Arad!


Interior.


La bordul modelului Passat beneficiați de spațiu din plin, accentuat și de elementele orizontale de design de pe planșa de instrumente, dar și de contopirea cursivă a portierelor în designul de ansamblu. Veți fi impresionat de materialele de calitate superioară, ce subliniază caracterul premium al interiorului, la fel cum veți fi uimit și de spațiul generos de la nivelul picioarelor.


Consola centrală cu compartiment mare de depozitare, planșa de instrumente rafinată și elementele de decor premium îmbină eleganţa aparte cu ordinea funcţională. Odată ce ați luat loc în Passat, cu greu vă veți mai despărți de această mașină.


NOUL PASSAT, în test drive la Quark Motors Arad! 2

 

Iluminarea ambientală. Accente personalizate de lumină.


Setările de luminozitate şi cele până la 30 de nuanţe din care o puteţi alege oricând pe cea preferată, permit adaptarea la orice stare de spirit.


NOUL PASSAT, în test drive la Quark Motors Arad! 3

 

Digital Cockpit.


Afișajul opţional Digital Cockpit vă indică cele mai importante informaţii pe un display de înaltă rezoluţie. Puteţi opta şi pentru afișarea unor date adiţionale, suplimentar faţă de cele clasice precum turaţia, viteza şi kilometri.


NOUL PASSAT, în test drive la Quark Motors Arad! 4

 

IQ.DRIVE


IQ.DRIVE cuprinde toate sistemele Volkswagen inteligente de asistenţă a şoferului. Toate sistemele pe care le oferim deja de azi, precum şi pe cele pe care le dezvoltăm pentru mâine, dar şi pe cele pe care ni le dorim pentru viitorul mai mult sau mai puţin îndepărtat. Mai mult, IQ.DRIVE înseamnă totodată suma ideilor inovatoare care au în centrul atenţiei confortul şi siguranţa dumneavoastră.

 

-         Travel Assist

-         Faruri Led Matrix

-         App Connect Wireless 

-         Front Assist și Autonomous Emergency Braking 

-         Pedestrian Monitoring

 

Record de producție odată cu debutul noului Passat. Popularul model german a devenit cel mai de succes model de dimensiuni medii la nivel mondial. Un lucru e sigur: modelul Passat cu numărul 30.000.000 face parte din a opta generație. Noul Passat vine cu actualizări tehnice majore și include ultimele inovații ale mărcii.

 

Rezervă-ți acum întâlnirea cu Noul Passat la sediul Quark Motors Arad de pe Calea Radnei nr. 288, e-mail vanzariarad@quarkmotors.ro sau la numărul de telefon 0720 200 701.