O EXPERIENȚĂ de nota 10, împreună cu comisarul Meszar Răzvan la Liceul cu Program Sportiv Arad

Data publicare: Marti, 12 Noiembrie, 2019 Total: 2761 accesari

O EXPERIENȚĂ de nota 10, împreună cu comisarul Meszar Răzvan la Liceul cu Program Sportiv Arad

În data zilei de marți 12 noiembrie a.c., la Liceul cu Program Sportiv Arad s-a desfășurat activitatea "Siguranță de nota 10", activitate susținută de comisarul Meszar Răzvan și Memete Andreea, reprezentant de la Crucea Roșie. Grupul țintă al acestei activități au fost 64 de elevi din clasa a XII-a. VEZI FOTO

Principalul obiectiv al activității a fost siguranța în trafic. Elevii au avut ocazia ca prin intermediul unor ochelari profesionali să înțeleagă impactul la nivelul simțurilor atunci când șoferul se află în stare de ebrietate. Atât domnul comisar Meszar Răzvan, cât și doamna Andreea a explicat elevilor pericolul la care se supune conducătorul auto aflat în stare de ebrietate. Mai mult de atât, domnul comisar Meszar Răzvan, doamna Andreea și cadrele didactice prezente la activitate au evidențiat pericolul și riscul foarte mare la care sunt supuși și restul participanților la trafic atunci când decidem să urcăm la volan în stare de ebrietate sau sub influența altor substanțe.

Pe lângă această simulare, elevii au fost informați despre modalitatea de acordare a primului ajutor la locul accidentului, cât și despre posibilitatea de a deveni victime ale traficul de persoane.

Ținând cont de pericolele la care sunt supuși tinerii în ziua de azi, Liceul cu Program Sportiv Arad a programat și în lunile următoare alte activități pe aceste teme în parteneriat cu Poliția Română, Crucea Roșie și Asociația Euromediu. 

Este lăudabil ceea ce fac, atât comisarul Meszar Răzvan, cât și cadrele didactice ale Liceului cu Program Sportiv Arad, iar implicarea lor dă dovadă de mare interes în ceea ce privește o educație bună a elevilor. Rar sunt întâlniți astfel de oameni , devotați meseriei, care merită tot respectul nostru.