ISJ Arad are de azi un nou inspector școlar general

Data publicare: Luni, 11 Noiembrie, 2019 Total: 3644 accesari

ISJ Arad are de azi un nou inspector școlar general

Inspectoratul Școlar al județului Arad are de azi, 11 noiembrie 2019, un nou inspector școlar general în persoana domnului profesor Marius Sorin Gondor.


Prin ordinul nr. 5/11.11.2019, ministrul Educației și Cercetării Cristina Monica Anisie, l-a numit, prin detașare în interesul învățământului, în fruntea Inspectoratului Școlar Județean Arad, pe Marius Sorin Gondor.


Marius Gondor a fost în ultima perioadă de timp directorul Colegiului Național “Vasile Goldiș” Arad, a fost deputat în Parlamentul României și a mai ocupat funcția de inspector școlar general la ISJ Arad în perioada 2005-2008.


Misiunea încredințată azi se va desfășura sub semnul unui management profesionist, al transparenței și predictibilității și nu în ultimul rând sub semnul unei comunicări eficiente și permanente cu toți actorii din educație. Dimensiunile competenței profesionale și anume cea de specialitate, psihopedagogică, psihosocială și managerială mă fac cred în dezvoltarea unei linii de inovație a managementului educațional centrat pe problemele actuale ale învățământului arădean. Cred cu tărie că Inspectoratul Școlar Județean trebuie să fie un partener al tuturor unităților de învățământ, al tuturor comunităților locale arădene și are datoria să genereze un management educational profesionist și eficient, în interesul elevilor,  la nivelul tuturor școlilor din județul nostru ” a declarat noul inspector școlar general.