Grav accident cu victime încarcerate la Bocsig. Elicopterul SMURD a fost solicitat

Data publicare: Sambata, 09 Noiembrie, 2019 Total: 2326 accesari

Grav accident cu victime încarcerate la Bocsig. Elicopterul SMURD a fost solicitat

"Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 10.30, pe DN79/A, la intrare în localitatea Bocsig dinspre Ineu, jud. Arad, la km 64+392,7m., un tânăr de 22 de ani, din județul Bihor, a intrat într-o depășire, și datorită aprecierii incorecte a distanței față de autovehiculul care circula din sens opus, nu a reușit să se încadreze pe banda sa de mers, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 44 de ani, din Fântânele.

Conducătorul autoturismului responsabil de eveniment a fost rănit grav. Ceilalți doi ocupanți ai aceluiasi autoturism (un tânăr de 20 de ani și un bărbat de 51 de ani), precum și conducătorul auto al celuilalt autoturism au fost răniți. În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă", potrivit IPJ Arad.

UPDATE 4: Toate victimele implicate în accident vor fi transportate la spital în funcție de gravitatea fiecăruia, una din acestea va fi transportată de echipajul medical SMURD - elicopter prezent la locul evenimentului.

UPDATE 3: A treia victimă acuză dureri abdominale, pentru aceasta a mai fost solicitat un echipaj medical SAJ Ineu.

UPDATE 2: A doua victimă a fost extrasă din autoturism și a fost predată echipajului medical SMURD Ineu prezent la fața locului, aceasta este conștientă și a suferit o fractură de femur cu deplasare și un traumatism facial.

UPDATE: 1 Sunt patru participanți la trafic, cele două victime încarcerate sunt conștiente, una din acestea a fost extrasă din autoturism, a fost predată echipajului medical SAJ Ineu prezent la fața locului. La locul evenimentului se mai deplasează și echipajul medical SMURD elicopter.

În această dimineață a avut loc un grav accident rutier cu două autoturisme implicate, în urma căruia două victime au rămas încarcerate.

Impactul s-a întâmplat la intrarea în localitatea Bocsig dinspre orașul Ineu (pe DN79A). DN79A este blocat. La fața locului s-au deplasat următoarele forțe de intervenție: o autospecială de stingere și modul descarcerare cu cinci subofiteri - GI Ineu, un echipaj medical SMURD Ineu, un echipaj medical SAJ Ineu, respectiv o autospecială de primă intervenție și comandă cu un ofițer și un subofițer. A fost anunțat și dispeceratul DN.

DN 79A este blocat. Au avut loc scurgeri de combustibil.

Sursa foto FB Accidente Arad, Radar Arad


Grav accident cu victime încarcerate la Bocsig. Elicopterul SMURD a fost solicitat
Grav accident cu victime încarcerate la Bocsig. Elicopterul SMURD a fost solicitat 2