Iasmina Olariu, minora de 15 ani din Arad a fost GĂSITĂ !

Data publicare: Vineri, 08 Noiembrie, 2019 Total: 8133 accesari

Iasmina Olariu, minora de 15 ani din Arad a fost GĂSITĂ !
Din fericire, Iasmina Olariu din Arad, care era căutată de familia ei și de polițiști, fiind dată dispărută a fost găsită în seara zilei de joi 7 noiembrie, după ce polițiștii au căutat-o ore întregi. AFLĂ unde a fost găsită fata de 15 ani

UPDATE: Din surse apropiate am aflat că fata l-a cunoscut pe bărbat pe internet iar acesta ar fi a ademenit-o să meargă la Craiova unde se pare că ar fi fost obligată să folosească anumite substanțe interzise. De asemenea se pare că bărbatul respectiv care din surse neoficiale am aflat că avea 24 de ani ar fi fost eliberat în luna septembrie, fiind acuzat de corupere de minori. 

De menționat este faptul că Roxana este elevă de nota 10, care învață foarte bine și  este un copil cuminte, un copil care niciodată nu a lipsit de la școală. La vârsta aceasta este foarte riscant ca unele dintre adolescente să cadă în capcanele unor astfel de bărbați.

 


”Minora a cărei dispariție a fost mediatizată ieri a fost depistată ieri de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în colaborare cu colegii de la investigații criminale din cadrul IPJ Dolj pe raza municipiului Craiova (jud. Dolj).
Din declarațiile acesteia nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind predată familiei” au precizat reprezentanții IPJ Arad. 

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care minora a plecat de la domiciliu, cât și persoanele cu care s-a deplasat până în localitatea unde a fost depistată. 

Este foarte important ca părinții să cunoască anturajul copiilor lor și cu cine intră aceștia în contact, pentru a se evita orice fel de probleme, unele chiar de răpire. 

CITEȘTE și 
https://www.ghidularadean.ro/stire/29620/alerta__iasmina_este_din_arad_are_15_ani_și_este_data_disparuta__daca_o_recunoȘti_suna_la_112.html