Scene melodramatice în curtea IPJ Arad. Fost ofiţer DGA într-o criză cu lacrimi după ce a fost pus sub control judiciar

Data publicare: Joi, 07 Noiembrie, 2019 Total: 3982 accesari

Scene melodramatice în curtea IPJ Arad. Fost ofiţer DGA într-o criză cu lacrimi după ce a fost pus sub control judiciar

Un fost ofiţer DGA din Arad, de trei săptămâni transferat la cerere pe un post în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), a fost pus sub control judiciar de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, fiind cercetat într-un caz de şantaj.

 

Joi dimineaţa, în momentul în care fostulului ofiţer DGA din Arad i se aduce la cunoştinţă de către colegii acestuia (în prezent fiind angajat al IPJ Arad) că a fost luată asupra sa  măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, acesta izbucneşte în plâns implorându-i pe aceştia să nu arete nimănui hârtia, pe care probabil era hotărârea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara care a luat această hotărâre.

 

Scena s-a produs chiar în curtea instituţiei, şi a fost filmată, inspirat moment a avut cameramanul de ocazie.

 

Fostul ofiţer DGA este cercetat într-un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj. Culmea ironiei este că fostul ofiţer este încadrat la IPJ Arad, culmea, tocmai la Serviciul Județean Anticorupție...genial am putea spune, însă îmbucurător este faptul că în ciuda acestui fapt, acesta nu a scăpat de urmărire penală.