Scandal fără precedent la Prefectură Arad: noul ministru de interne trimite echipă medicală să rezolve „virusul” care a lovit prefecta şi subprefectul

Data publicare: Joi, 07 Noiembrie, 2019 Total: 3324 accesari

Scandal fără precedent la Prefectură Arad: noul ministru de interne trimite echipă medicală să rezolve „virusul” care a lovit prefecta şi subprefectul

Noul ministru de interne Marcel Vela este scandalizat de situaţia creată la Prefectura Arad, unde cu trei zile înaintea alegerilor prezidenţiale, prefectul Florentina Horgea şi subprefectul Vasilică Damian au intrat în concediu medical. Cei doi au recurs la această soluţie după ce au fost ameninţaţi cu o iminentă schimbare din funcţie. Ministrul Vela i-a atacat pe cei doi în videoconferinţă, pentru că într-un moment important, nimeni nu poate semna acte în Prefectură.

Marcel Vela a luat urgent câteva decizii. Prima este să înfiinţeze un post de subprefect la Arad, pentru a avea cine să conducă instituţia, urmând ca ulterior să se revină la organigrama iniţială. A doua măsură este să trimită o echipă medicală de la Oradea la Arad, pentru a investiga concediile medicale. Ultima decizie a fost îmbrăcată ironic în intenţia de „a-i salva” pe cei doi, atacaţi de un virus.

Noul ministru este fost prefect şi a relatat momentul în care a predat civilizat mandatul la schimbarea guvernării. Este desigur o aluzie critică la cei doi „bolnavi” care încearcă disperaţi să îşi prelungească mandatele.  


Aşadar, penibilul n-are limite la Prefectura din Arad, unde vavoriţii lui Fifor şi Căprar încearcă nu doar să mai ia o chenzină inainte de a deveni liber profesionişti, dar pun în pericol alegerile prezidenţiale în întreg judeţul Arad, amandoi întrând odată cu noul guvern într-un concediu medical, pe trip-ul arhicunoscut în Arad al PSD-ului: cum să-i mai blocăm puţin să nu facă "ăştia" nimic.