Două puncte pierdute pe final după un nou autogol: „U” Cluj - UTA 1-1

Data publicare: Joi, 07 Noiembrie, 2019 Total: 2064 accesari

Două puncte pierdute pe final după un nou autogol: „U” Cluj - UTA 1-1

În prima deplasare dintre cele două ale săptămânii, UTA a luat un punct la Cluj. Partida contra Universității s-a încheiat cu scorul de 1-1 după ce arădenii au condus timp de 75 de minute.

UTA a deschis scorul la prima ocazie notabilă pentru arădeni: Melinte a pasat lung pentru Ursu, Kay a reacționat extrem de târziu și l-a lăsat pe mijlocașul arădenilor liber în careu, iar acesta a tras perfect pe lângă Dur-Bozoancă și tabela arăta 0-1 încă din minutul 11.

Același Ursu putea face 0-2, dar a tras în bară dintr-o poziție foarte bună. Apoi, la rampă a ieșit Florin Iacob, care a scos absolut totul până la pauză, cele mai importante șanse fiind semnate de Pop și Gavra. UTA putea primi și un penalty tot în prima repriză, când Kay l-a ținut clar în careu pe Hrezdac, dar „centralul” S. Kovacs a lăsat jocul să continue.

În al doilea mitan, gazdele au preluat clar inițiativa din punct de vedere al posesiei, dar ocaziile nu au fost foarte mari, Iacob intervenind totuși în fața lui Gavra sau Dican.

Din păcate, deși clujenii nu au reușit să înscrie, au făcut-o utiștii în proprie poartă: în minutul 85, Goga a executat slab o lovitură liberă, Andrei Rus a deviat nefericit și Iacob a fost învins, 1-1.

„Roș-albii” puteau da lovitura în al doilea minut al prelungirilor, însă Buhăcianu, scăpat singur cu Dur-Bozoancă, a tras în portarul clujean și partida s-a încheiat la egalitate.

Cu acest punct, distanța până la liderul CS Mioveni a rămas de doar trei lungimi, iar UTA are trei meciuri mai puțin disputate. Elevii lui Laszlo Balint pot urca pe primul loc sâmbătă, cu o victorie la Pitești, în fața lui FC Argeș. Duelul va avea loc la ora 15:00, pe stadionul „Nicolae Dobrin” și se va putea vedea pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și LookSport.



 

Formații:

„U” Cluj: Dur-Bozoancă - Kay, Crăciun, Inacio Miguel (N. Pîrvulescu 84) - Takacs (Guedj 67), Florescu (Rafa Miranda 76), Dican, Taub - Gavra, Goga, Al. Pop. Rezerve neutilizate: Gorcea - Tiago Gomes, Telcean, Andre Ceitil.

 

Antrenor: Adrian Falub

 

UTA: Fl. Iacob - An. Rus, Melinte, Ilie, Tomozei - O. Ursu (Miculescu 85), R. Moise, Hrezdac (Isac 72), Bustea - Buhăcianu, C. Rus (Al. Ioniţă 64). Rezerve neutilizate: Bolboaşă - Deta, Şeroni, Oroian


Antrenor: Laszlo Balint



Foto: Viorel Muscă