UTA vrea o nouă victorie pe „Cluj Arena” după patru ani. Balint: „În fața propriilor suporteri, e clar că ei pleacă cu prima șansă”

Data publicare: Marti, 05 Noiembrie, 2019 Total: 745 accesari

UTA vrea o nouă victorie pe „Cluj Arena” după patru ani. Balint: „În fața propriilor suporteri, e clar că ei pleacă cu prima șansă”

Mâine, de la ora 17:45, „U” Cluj și UTA se întâlnesc pe „Cluj Arena” într-o restanță din etapa a șasea a sezonului. Partida a fost amânată la cererea clujenilor, care aveau în acel moment doi jucători selectați la echipele naționale U21, respectiv U19.

 

Arădenii au ocazia să se apropie la un singur punct de liderul CS Mioveni, în timp ce gazdele vor să iasă din a doua jumătate a clasamentului.

 

„Părerea mea e că U Cluj pleacă favorită. Au arătat foarte bine la meciul cu FCSB din Cupă și au avut o săptămână liberă după acel meci. Consider că U Cluj nu și-a spus ultimul cuvânt în lupta pentru primele locuri, au jucători de calitate, cu experiență, au un antrenor care știe ce înseamnă Liga a II-a și care gestionează destul de bine această luptă pentru primele locuri. Având avantajul că joacă pe propriul teren, în fața propriilor suporteri, e clar că pleacă cu prima șansă, dar asta nu înseamnă că noi mergem acolo doar pentru a ne apăra sau să ciupim ceva. Sunt convins că vom aborda meciul în așa fel încât să o ținem pe același drum. Această amânare i-a avantajat, nu ne-a convenit nouă, pentru că puteam juca acest meci pe teren neutru, fără spectatori.” a declarat tehnicianul arădenilor, Laszlo Balint.

 

În cele două partide disputate pe „Cluj Arena”, arădenii au un bilanț nedecis: o victorie (1-0 în 2015) și o înfrângere (0-3 chiar în acest an). Partida de mâine se va putea vedea pe Digi Sport 2, Telekom Sport 2 și LookSport.