GRAV accident rutier la intrarea în Timișoara. Un bărbat transportat la spital în stare gravă, inconștient

Data publicare: Marti, 05 Noiembrie, 2019 Total: 1161 accesari

GRAV accident rutier la intrarea în Timișoara. Un bărbat  transportat la spital în stare gravă, inconștient

Potrivit PRESSALERT în dimineața zilei de marți 5 neoiembrie a.c., pe drumul ce leagă Timișoara de Arad, pe Calea Aradului a avut loc un GRAV accident de circulație. În urma impactului deosebit de violent, 4 persoane au fost grav rănite, una dintre ele fiind inconștientă. 


În accident au fost implicate două autoturisme, iar la fața locului s-au deplasat mai multe Ambulanțe și un echipaj de poliție. Din păcate, una dintre persoanele rănite se află în stare gravă, fiind inconștientă. 


Conform PRESSALERT, șoferul vinovat circula pe sensul de mers Timișoara — Sânandrei, pe Calea Aradului, iar la un moment dat a virat stânga, cu intenția de a se întoarce. Din același sens, pe banda a doua de mers, a venit un autovehicul care nu l-a mai putut evita.


Printre victime se numără trei bărbați și o femeie, care au suferit răni. Unul dintre bărbați a fost transportat de urgență la spital, inconștient. Niciunul dintre șoferi nu au consumat băuturi alcoolice. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


sursa foto: pressalert.ro