Execuțiile lui Moise fac (din nou) diferența: UTA – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2-0

Data publicare: Luni, 04 Noiembrie, 2019 Total: 2071 accesari

Execuțiile lui Moise fac (din nou) diferența: UTA – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2-0

Romario Moise a făcut un nou meci excelent și a adus încă trei puncte UTA-ei, din duelul de pe teren propriu cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

La începutul partidei, galeria utistă a afișat un mesaj în memoria victimelor de la Colectiv, tragedie de la care s-au împlinit patru ani: ”Patru ani de la o tragedie de neiertat / Același sistem, nimic nu s-a schimbat”

Primul gol s-a marcat în minutul 36: Tomozei i-a pasat lui Moise la 15 metri, acesta a tras puternic cu exteriorul și l-a învins pe portarul Moga, stabilind scorul pauzei.

UTA putea rămâne în 10 oameni în minutul 63, când Ilie l-a tras pe Buia din postură de ultim apărător, dar „centralul” Florin Mazilu a lăsat jocul să continue.

După doar două minute, Moise a lovit din nou, cu o lovitură liberă de la 18 metri executată perfect.

Până la final, gorjenii au avut și un gol anulat corect pentru offside, dar în rest partida s-a îndreptat într-o singură direcție și UTA și-a păstrat avantajul fără mari emoții.

Cu cele trei puncte, utiștii și-au consolidat poziția a doua în clasament și s-au apropiat din nou la patru puncte de CS Mioveni, echipă care a disputat patru partide în plus față de arădeni. Ecartul ar putea fi redus la un singur punct miercuri, când „roș-albii” au meci la pe „Cluj Arena” împotriva Universității. Partida va avea loc începând cu ora 17:45.

Formații:

UTA: Iacob – A. Rus, Melinte, Fl. Ilie, Tomozei – Oroian (Miculescu 78), Lorenzi, Moise, Ursu (Bustea 87) – Buhăcianu, C. Rus (Ioniță 69). Pe bancă: Bolboașă – Șeroni, Deta, Hrezdac.

Antrenor: Laszlo Balint

Viitorul Pandurii: Moga – Chelaru (Negrean 61), Yabre, Oros, Andr. Dragu – Prejmerean, Chiorean – Buia (Cioiu 69), Astafei, Gârbiţă – V. Pop (Bădăuță 57). Pe bancă: Anca-Trip –Hăjmășan, Băican, Zaborowski.

Antrenor: Cristian Lupuț