GRAV accident rutier pe Autostrada A1 între Arad și Timișoara. Trei persoane găsite inconștiente

Data publicare: Luni, 04 Noiembrie, 2019 Total: 4046 accesari

GRAV accident rutier pe Autostrada A1 între Arad și Timișoara. Trei persoane găsite inconștiente UPDATE: Una dintre persoanele implicate în accident, o femeie, a fost declarată decedată. Toate persoanele sunt tinere, având vârste cuprinse între 22 și 24 de ani. Celelalte două persoane rănite, un bărbat și o femeie, au fost transportate la spital.

În dimineața zilei de luni 4 noiembrie a.c., în jurul orelor 11:00 a avut loc un GRAV accident rutier pe Autostrada A1 între Arad și Timișoara. Trei persoane au fost găsite inconștiente, iar la fața locului a fost solicitat Elicopterul SMURD

Din primele informații de la fața locului se pare că un autoturism s-a răsturnat chiar la coborârea de pe A1, sens de mers Lipova, iar trei dintre persoanele aflate în mașină sunt inconștiente. Una dintre acestea a rămas încarcerată între fiarele mașinii, iar celelalte două sunt în afara autovehiculului și prezintă semne vitale.

La fața locului intervin mai multe echipaje ale Poliției, Ambulanțe, și a fost solicitat și elicopterul SMURD.


Pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, la kilometrul 504, pe breteaua de ieșire către localitatea Giarmata, județul Timiș, traficul este întrerupt pe sensul către Arad, din cauza unui autoturism care s-a răsturnat pe carosabil. Trei persoane au fost rănite în urma accidentului, fiindu-le acordate îngrijiri medicale la fața locului. Se estimează ca circulația să fie reluată în 40 de minute, ne informează Inspectoratul General al Poliţiei Române.



Vom reveni cu amănunte.