Florin Răducioiu are un fan la Ineu care îi poartă numele. AFLĂ povestea lui și cine este acesta

Data publicare: Duminica, 03 Noiembrie, 2019 Total: 1688 accesari

Florin Răducioiu are un fan la Ineu care îi poartă numele. AFLĂ povestea lui și cine este acesta Cunoscutul fotbalist Florin Răducioiu are un fan care îi poartă numele, iar el locuiește la Ineu în județul Arad. VEZI FOTO cu tizul lui Florin Răducioiu care se numește Florin Radu Răducioiu 2 .

Florin Radu Răducioiu, tizul fotbalistului "Marelui Blond" Florin Radu Răducioiu a fost descoperit de Libertatea, iar el are 25 de ani și locuiește la Ineu în județul Arad. 

Tatăl lui Florin Radu Răducioiu i-a dat numele băiatul său precum a îndrăgitului atacant Florin Răducioiu, întrucât acesta era un mare fan al lui și iubea fotbalul. Din păcate, tatăl tânărului din Ineu a murit când acesta avea doar 6 ani. 

Puștiul avea să moștenească pasiunea tatălui său pentru sportul rege și în prezent este atacant în liga a 4-a  la CS INEU și lucrează ca și casier la un magazin alimentar din Ineu.


FOTO LIBERTATEA : Tedeșan Radu Florin Răducioiu, tizul fotbalistului Florin Răducioiu


Florin Radu Răducioiu din Ineu este căsătorit și are doi copii, iar cea mai mare dorință a lui este să îl întâlnească pe Florin Răducioiu. 

Marele fotbalist Florin Răducioiu, când a aflat că există un fan care poartă numele lui a fost impresionat și a precizat că dorește să îl întâlnească.

FOTO : Florin Răducioiu născut la 17 martie 1970