Viorica Dăncilă, huiduită la Timișoara

Data publicare: Vineri, 01 Noiembrie, 2019 Total: 1462 accesari

Viorica Dăncilă, huiduită la Timișoara Vineri dimineața, la Timișoara Viorica Dăncilă a fost așteptată în fața Prefecturii Timiș de un grup de protestatari. VEZI VIDEO ȘI FOTO

Printre protestatari s-a numărat și jurnalistul timișorean, Mălin Bot, care scanda alături de protestatari la portavoce: „PSD, ciuma roşie!” şi „Hoţii!”. La fața locului se aflau și reprezentanți ai Jandarmeriei şi mai mulţi tineri din TSD.  Jandarmii le-au atras atenția protestatarilor că încalcă legea, lucru ce a provocat nemulţumirea celor ce o aştepta pe Viorica Dăncilă: „Hoţilor, nu ne puteţi interzice!”.

Cristi Brâncovan, un activist convis, prezent și el a susţinut că a notificat Comisia de ordine publică, legat de acest protest şi nu mai are nevoie de altă aprobare şi a susţinut că Jandarmeria încalcă legea. Comandantul IJJ Timiş a transmis că „noi nu facem politică aici, facem politica legii”, atunci când i s-a reproşat că o apără pe Viorica Dăncilă, care mai are de stat trei zile în funcţia de permier. Mălin Bot a început să-l filmeze pe comandantul Jandarmeriei întrebându-l insistent: „De ce sunteţi aici, chiar dumneavoastră, comandantul Jandarmeriei Timiş. Nu aveţi altceva de făcut? Sunteţi ca Pristanda”, scrie pressalert.ro .

 „Mincinoasa, mincinoasa!” şi „Analfabeta!”, au scandat protestatarii la sosirea Vioricăi Dăncilă, în timp ce aceasta era condusă către clădire. Din grupul de pesedişti, Natalia-Elena Intotero s-a desprins şi a oferit un pliant chiar unei protestatare.


sursa video / foto:pressalert.ro