UTA începe seria infernală din noiembrie cu un meci pe teren propriu, în fața celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Balint: „O echipă echilibrată și foarte bine organizată”

Data publicare: Vineri, 01 Noiembrie, 2019 Total: 3105 accesari

UTA începe seria infernală din noiembrie cu un meci pe teren propriu, în fața celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Balint: „O echipă echilibrată și foarte bine organizată”

Cu cele trei puncte obținute pe final la Reșița, prin golul de generic înscris de Romario Moise, UTA a revenit pe locul 2, direct promovabil, și la patru puncte de liderul CS Mioveni, care a și disputat patru partide în plus față de arădeni.

 

Duminică, pe „Motorul” sosește echipa Viitorul Pandurii Târgu Jiu, fosta Energeticianul, care a acaparat o mare parte a lotului celor de la Luceafărul Oradea din sezonul trecut. Formația e într-o formă bună, fără înfrângere în ultimele cinci partide. Va fi primul duel din seria de nouă pe care „roș-albii” le vor disputa în luna noiembrie.

 

„Ne așteaptă un meci extrem de dificil, împotriva unei echipe care, poate pentru mulți reprezintă o surpriză prin prisma parcursului din ultima perioadă, nu și pentru mine. Mă raportez la parcursul pe care l-a avut Luceafărul în sezonul trecut, pentru că actuala Viitorul Pandurii Târgu Jiu este o variantă a acelei echipe, cu același antrenor și același nucleu de jucători. Au mai adus și unii jucători cu experiență, precum Buia sau Astafei. Este clar că rezultatele lor nu sunt întâmplătoare, sunt o echipă echilibrată și foarte bine organizată. Ce îmi doresc eu e ca noi să ne recăpătăm acel spirit care ne-a lipsit în a doua repriză la Reșița, când am suferit. Dacă vom avea atitudinea potrivită, vor veni și reușitele tehnico-tactice, și bineințeles rezultatul.” a declarat antrenorul arădenilor, Laszlo Balint, la conferința de presă premergătoare meciului.

 

Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori în sezonul trecut, când Viitorul încă evolua sub numele de Energeticianul. Ambele partide s-au încheiat la egalitate, 1-1 la Arad, respectiv 2-2 la Petroșani. Duelul dintre UTA și Viitorul Pandurii Târgu Jiu va avea loc duminică, pe stadionul „Motorul”, de la ora 14:00.