O casă din Cartierul Verde a luat FOC

Data publicare: Miercuri, 30 Octombrie, 2019 Total: 1274 accesari

O casă din Cartierul Verde a luat FOC UPDATE: Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu două echipaje de stingere, un echipaj de salvare și lucru la înălțimi, un echipaj SMURD cu sprijinul SVSU Livada cu un echipaj, pentru stingerea unui incendiu la o locuință in afara municipiului Arad.

În momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului pe aproximativ 150 mp cu posibilități de extindere la întreg complexul de locuințe. Locuințele în acel complex sunt lipite una de alta cu acoperiș la același nivel fata pereți despărțitori din zidărie.

S-a intervenit pentru limitarea extinderii incendiului și după aproximativ 45 de minute de intervenție s-a reușit localizarea acestuia fiind salvat 90 din complexul de case. A ars acoperișul unei locuințe și s-a degradata parțial la alte doua. Cauza incendiului scurt circuit electric la un ventilator aflat în tavanul din baie.

Știre inițială: 


Panică și groază în după-masa zilei de miercuri 30 octombrie când în jurul orelor 12:00 în Cartierul Verde o casă a luat foc. 


Un apel la 112 a anunțat că o casă a luat foc, în Cartierul Verde, la ieșirea din municipiul Arad spre Oradea. Pompierii s-au deplasat de urgență la fața locului pentru stingerea incendiului. 

Deocamdată nu știm dacă sunt victime. Revenim cu amănunte.