Și-a strâns soția de gât, amenințând-o cu moartea!

Data publicare: Marti, 29 Octombrie, 2019 Total: 1422 accesari

Și-a strâns soția de gât, amenințând-o cu moartea!

O femeie din localitatea Șagu, județul Arad a trecut prin clipe de groază, fiind strânsă de gât și amenințată cu moartea, chiar de soțul ei. 

Bărbatul în vârstă de 43 de ani, sau ”călăul” ce poartă numele de soț al femeii a sărit la consoarta sa și a strânsă de gât, amenințând-o că o omoară. Totul s-a petrecut pe fondul unui scandal izbucnit între cei doi soți, chiar în fața casei în care aceștia locuiesc. Acum, bărbatul nu mai are voie să se apropie de femeie, pe numele bărbatului fiind emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile. 

”Polițiștii din Șagu cercetează un bărbat de 43 de ani, care și-a amenințat soția cu moartea și a strâns-o de gât în fața imobilului unde domiciliază, pe raza localității Șagu. Pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, bărbatului fiindu-i interzisă apropierea de victimă la o distanță mai mică de 100 de metri. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și violență în familie” au precizat reprezentanții IPJ Arad. 

foto: arhivă