O fetiță de 11 ani a fost accidentată pe trecerea de pietoni iar șoferul a fugit

Data publicare: Vineri, 25 Octombrie, 2019 Total: 1847 accesari

O fetiță de 11 ani a fost accidentată pe trecerea de pietoni iar șoferul a fugit În dimineața zilei de vineri 25 octombrie în jurul orelor 8:00, pe o stradă intens circulată din municipiul Arad, un șofer grăbit și neatent a surprins și accidentat o fetiță în vârstă de numai 11 ani, după care a fugit de la locul accidentului. Ce s-a întâmplat apoi

Fetița de numai 11 ani a fost surprinsă și accidentată chiar în timp ce trecea pe trecerea de pietoni, iar șoferul vinovat în loc să oprească și să acorde fetiței primele îngrijiri sau să sune la 112 a luat-o la fugă și se făcu nevăzut.

Polițiștii chemați la fața locului de către echipajul SMURD au efectuat cercetări în vederea identificării șoferului vinovat, aceștia aflând că șoferul este un bărbat în vârstă de 48 de ani din Arad. 

În aceste momente, șoferul vinovat de accidentarea fetiței este audiat de către polițiști, urmând ca acesta să fie cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. 

Foto:arhivă