UTA se deplasează la Reșița pentru a continua seria pozitivă. Balint: „Trebuie să ne adaptăm la teren și adversar, pentru a aduce punctele la Arad”

Data publicare: Vineri, 25 Octombrie, 2019 Total: 2984 accesari

UTA se deplasează la Reșița pentru a continua seria pozitivă. Balint: „Trebuie să ne adaptăm la teren și adversar, pentru a aduce punctele la Arad”

După victoria din derby-ul cu Poli, UTA joacă în această etapă împotriva celor de la CSM Reșița. Echipa roș-neagră a fost, în general, o nucă tare pe teren propriu, dar acum trei etape a suferit un eșec de proporții, 1-7 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Acum, arădenii încearcă să obțină un nou succes în deplasare, pentru a se apropia de Turris și Mioveni, aflate pe locurile care asigură promovarea directă.

 

„Am trecut repede peste euforia victoriei din meciul de duminică și – de marți – am început să ne concentrăm pe ce avem de făcut în următoarea etapă. Este extrem de important să legăm, din nou, victoriile. Pentru constanță și continuitate, e nevoie să aducem cele trei puncte din meciul de la Reșița, cu CSM. Va fi o deplasare foarte dificilă, deoarece adversarul a arătat că are potențial, cu excepția acelui joc pierdut cu 7-1, au fost ceva zvonuri, dar nu aplecăm urechea. Reșița este o echipă arțăgoasă, care – cel puțin acasă – este capabilă de evoluții bune și rezultate pe măsură. Însă, dacă noi vom fi la nivel optim, sunt convins că ne vom impune jocul. Știm că gazonul de acolo nu e de cea mai bună calitate, dar le-am spus jucătorilor că trebuie să ne adaptăm la toate condițiile de acolo, la teren și adversar, pentru a aduce punctele la Arad” a declarat antrenorul UTA-ei, Laszlo Balint, la conferința de presă premergătoare meciului.

 

Partida va avea loc duminică, de la ora 12:30, pe stadionul „Mircea Chivu” din Reșița, și se va vedea în direct pe Digi Sport, Telekom Sport și Look TV.