Daco-Getica București se retrage din Liga 2, UTA pierde trei puncte în clasament!

Data publicare: Joi, 24 Octombrie, 2019 Total: 1007 accesari

Daco-Getica București se retrage din Liga 2, UTA pierde trei puncte în clasament!

Echipa bucureșteană Daco-Getica, clasată în acest moment pe locul 19 în liga secundă, și-a anunțat retragerea din campionat după primele 13 etape. Conform regulamentului, pentru că Daco Getica se retrage înaintea finalului turului, toate meciurile pe care le-a disputat până acum vor fi anulate. Dacă formaţia se retrăgea în pauza dintre tur şi retur, în clasament rămâneau valabile scorurile stabilite pe teren. Cine a jucat până acum cu Daco Getica şi a câştigat va avea scăzute câte 3 puncte.

 

Printre aceste echipe se află și „Bătrâna Doamnă”, care a trecut cu 6-0, la Arad, de echipa lui Marius Baciu (care se pare că va prelua banca celor de la Turris, după plecarea lui Florin Bratu). Așadar, arădenii pierd trei puncte în clasament (de la 23 la 20), dar și reușitele din dreptul golurilor marcate, noul golaveraj fiind de 22-6.

 

În noul clasament, arădenii rămân pe locul trei, la egalitate de puncte cu Rapidul, însă cu un golaveraj mai bun. Peste „Bătrâna Doamnă” rămân liderul CS Mioveni (7 puncte în plus, dar cu 4 meciuri mai mult disputate) și Turris Turnu Măgurele (3 puncte în plus, cu 3 meciuri mai mult disputate).