Doi urmăriţi general depistaţi la Vama Nădlac

Data publicare: Luni, 21 Octombrie, 2019 Total: 549 accesari

Doi urmăriţi general depistaţi la Vama Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II- Csanadpalota au depistat şi predat autorităţilor competente doi bărbaţi, căutaţi  de autorităţile din România, în vederea executării unor  pedepse privative de libertate.

În data de 19.10.2019, în jurul orei 22.40, în Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare  în  România, cetăţeanul român D.I., în vârstă de 30 de ani, domiciliat în judeţul Alba Iulia.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei în cauză era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de abandon de familie, având de executat 200 de zile de închisoare.

În data de 20.10.2019, în jurul orei 10.55, în același punct de trecere a frontierei s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare  în  țară, cetăţeanul român P.D., în vârstă de 39 de ani, domiciliat în judeţul Olt.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei în cauză era emis, de către autorităţile din Spania, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea unor infracţiuni contra persoanei.


Sursa: Poliţia de Frontieră