DETALII noi despre moartea polițistului găsit împușcat în penitenciar

Data publicare: Luni, 21 Octombrie, 2019 Total: 2576 accesari

DETALII noi despre moartea polițistului găsit împușcat în penitenciar Se pare că polițistul ce a fost găsit împușcat, duminică dimineața, la Penitenciarul Arad avea o fată de 18 ani și era divorțat. Ce s-a mai aflat

Polițistul își vânduse recent locuința și a împrumutat bani de la bancă, iar în acest context, anchetatorii nu exclud și varianta potrivit căreia polițistul s-a sinucis din cauza unor probleme financiare.

Polițistul, care avea 46 de ani, se pare că în ultimele zile a avut un comportament normal, însă era o fire mai retrasă și nu își expunea problemele legate de familie.

Deocamdată există indicii doar cu privire la ipoteza sinuciderii, iar motivele care l-au determinat pe agent să se împuște în cap urmează să fie stabilite de procurorul de caz. Interesant este faptul că exact înainte de a fi găsit împușcat, polițistul a fost surprins pe camerele de supraveghere, ca fiind liniștit, nu agitat, cum ar trebui să fie p persoană ce are gânduri sinucigașe.

Potrivit declaraţiei de avere a polițistului, acesta avea o pătrime dintr-un teren agricol din localitatea Șicula, județul Arad. Polițistul avea din 2018 un credit la o bancă, în valoare de 40.000 de lei, cu scadenţă în anul 2023. De asemenea, în declaraţia de avere din 2019 se specifică și faptul că anul trecut polițistul a vândut jumătate din apartamentul pe care îl deținea în schimbul sumei de 10.000 de euro. Venitul anual al bărbatului era de aproximativ 41.000 de lei, la care se adăuga și norma de hrană, în valoare de 11.680 de lei.

În declarația de avere, acesta figura că este necăsătorit.