TRAGEDIE la Arad ! Un angajat al Penitenciarului Arad a fost găsit împușcat mortal

Data publicare: Duminica, 20 Octombrie, 2019 Total: 2289 accesari

TRAGEDIE la Arad ! Un angajat al Penitenciarului Arad a fost găsit împușcat mortal În dimineața zilei de duminică 20 octombrie a.c., în jurul orelor 4:00 un polițist de penitenciare aflat în serviciu, angajat al Penitenciarului Arad a fost găsit mort

Bărbatul a fost găsit împușcat mortal, în Postul Control 2 al unității, potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Arad, Eduard Magold. Personalul Penitenciarului a solicitat de urgență un echipaj SMURD, care, sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului. 

Bărbatul avea 49 de ani și era angajat al Penitenciarului din Arad încă din anul 1999, îndeplinându-și cu responsabilitate și profesionalism atribuțiile de serviciu.

Deocamdată nu se știe ce l-a  împins pe bărbat, care era subofițer să facă acest gest necugetat, dar concomitent a fost informat și Inspectoratul de Poliție Județean Arad în vederea efectuării cercetărilor specifice la fața locului, potrivit purtătorului de cuvânt al penitenciarului, Eduard Magold. 

Angajatul Penitenciarului s-a sinucis cu arma ce o avea în dotare.

" Precizăm că polițiștii de penitenciare sunt evaluați psihologic periodic, precum și ori de câte ori este necesar, ultima evaluare psihologică fiind, în cazul de față la data de 06.11.2018" a precizat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Arad, Eduard Magold.

" Întregul colectiv al Penitenciarului Arad își exprimă regretul față de acest eveniment și transmite sincere condoleanțe familiei" a mai adăugat cu mare tristețe Eduard Magold, purtător de cuvânt al penitenciarului.

Polițiștii urmează să cerceteze care au fost împrejurările ce au dus la această tragedie.

Foto: arhivă