Circulația trenurilor se modifică! Mai multe rute vor fi afectate

Data publicare: Sambata, 19 Octombrie, 2019 Total: 1518 accesari

Circulația trenurilor se modifică! Mai multe rute vor fi afectate

În perioada următoare, CNCF CFR SA va efectua lucrări la infrastructura feroviară. În acest sens, vă informăm că vor interveni modificări temporare în circulația trenurilor CFR Călători, astfel:

 

1.       Urmare efectuare lucrări  între Hm Pojogeni și Hm Copăcioasa (pe secția Filiași – Târgu Jiu):

 

2.       Urmare efectuare lucrări  pe secțiunea Ilteu – Săvârșin – Vărădia (pe secția Ilia – Radna):

 

3.       Urmare efectuare lucrări  între stația Monor Gledin și Hm Șieu (pe secția Deda – Sărățel):

 

4.       Pentru adaptarea circulaţiei trenurilor la traficul de călători, începând cu data de 01 noiembrie 2019, nu vor circula trenurile:

 

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să contacteze dispecerii la numerele de telefon din stațiile CFR  (https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/), 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

- în aplicația Trenul meu (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), introduceţi numărul trenului (în care vă aflați) în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.

- pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.