Candidatul PSD aterizează la USR (via PLUS)?

Data publicare: Vineri, 18 Octombrie, 2019 Total: 2505 accesari

Candidatul PSD aterizează la USR (via PLUS)?

Este iminentă desemnarea lui Sebastian Bulumac candidat pentru Primăria Arad din partea PLUS. Ar fi un prim pas spre o candidatură din partea USR, dacă se va opta în final pentru Bulumac în detrimentul incolor-insipidului deputat Sergiu Cosmin Vlad. Din moment ce am fost singurii care am relatat sceneta de teatru ieftin a aşa-zisei competiţii interne pentru desemnarea candidatului USR la Primărie (de fapt, se ştia de la început cine va fi câştigătorul), este normal să urmărim şi telenovela PLUS.

Bulumac a fost în 2016 candidatul PSD, fără să ia şi carnetul de partid. Pe parcursul campaniei electorale, Bulumac a afişat oricum o relaţie mai mult decât cordială cu senatorul Fifor, devenit ulterior om de încredere al lui Dragnea şi apoi al lui Dăncilă.

Doar afirmarea intenţiei de a candida din partea USR – PLUS este o tragicomedie şi o lovitură de imagine pentru această formaţiune la Arad. Cel mai probabil, Bulumac nu va fi desemnat în final candidatul USR – PLUS, pentru că se va lovi de aversiunea pe care i-o poartă Vlad Botoş, europarlamentarul bine înfipt în culisele USR. Se anunţă însă momente interesante, pentru că stilul lui Bulumac este coleric-agresiv iar neînţelegerile dintre USR şi PLUS vor deveni, cel mai probabil, publice.  

Candidatul PSD aterizează la USR (via PLUS)