O altă mașină INCENDIATĂ la Arad

Data publicare: Vineri, 18 Octombrie, 2019 Total: 1874 accesari

O altă mașină INCENDIATĂ la Arad În noaptea de joi spre vineri (17 octombrie/18 octombrie a.c.,) un alt autoturism a fost incendiat în municipiul Arad. AFLĂ unde s-a întâmplat și despre ce mașină este vorba

Incendiul a fost observat de o persoană în jurul orelor 02:00 noaptea, când a sunat repede la 112 și a anunțat că o mașină marca BMW arde. Din nefericire, o altă mașină parcată în apropiere a luat foc și ea, parțial.

Mașina se pare că a fost intenționat incendiată, dar, promptitudinea pompierilor arădeni, care au ajuns în scurt timp la fața locului au stins incendiul imediat. A ars partea din față a mașinii, precum și cea din spate.




”În această dimineață, in jurul orei 02.00 Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit în mun. Arad pe str Streiului pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un autoturism. In momentul sosirii echipajului de intervenție, focul se manifesta la partea din față și din spate a mașinii. Datorita faptului că incendiul a fost văzut rapid, fară a se dezvolta la toată mașină a fost stins în aproximativ 5 minute. A ars partea din fata a mașinii și cea din spate. A fost dateriorat și un alt autoturism parcat langa el. Cauza probabilă a incendiului folosirea cu intenție a surselor de aprindere in vederea producerii incendiului” a precizat maiorul Pleșca George, purtător de cuvânt al ISU Arad. 

foto: ISU ARAD