Prognoza meteo pentru miercuri, 16 octombrie: temperaturi neobișnuite

Data publicare: Marti, 15 Octombrie, 2019 Total: 879 accesari

Prognoza meteo pentru miercuri, 16 octombrie: temperaturi neobișnuite

Potrivit ANM miercuri, 16 octombrie se anunță o vreme frumoasă, cu cer senin și temperaturi care vor depăși valorile medii obișnuite pentru această perioadă a anului.

Meteorologii anunță că vremea va fi frumoasă la nivelul întregii țări. În est și sud vor fi condiții de ceață la orele dimineții, iar în depresiunile din estul Transilvaniei se va forma bruma. Temperaturile minime vor avea valori cuprinse între -3 grade Celsius în depresiuni și 15 grade Celsius în Dealurile de Vest.

Vântul va sufla slab în majoritatea regiunilor României. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade Celsius pe litoral și 28 de grade Celsius în Banat

Vremea va continua să se mențină caldă și în următoarea perioadă. În perioada 14-21 octombrie se anunță temperaturi mult mai ridicate decat cele specifice perioadei, cu valori cuprinse între 24 și 26 de grade Celsius. Ulterior, vremea va intra într-un proces de răcire, iar temperaturile vor ajunge la valorile normale pentru această perioadă, potrivit playtech.ro.

În perioada 24-27 octombrie, temperaturile vor scădea de la 24 de grade Celsius până la 18 grade Celsius. Ploile își vor face apariția după data de 21 octombrie.