Îndrăgita actriță Tamara Buciuceanu Botez A MURIT !

Data publicare: Marti, 15 Octombrie, 2019 Total: 2478 accesari

Îndrăgita actriță Tamara Buciuceanu Botez A MURIT !

Actrița Tamara Buciuceanu Botez cunoscută de toți românii și iubită de toate lumea a murit marți 15 octombrie 2019, la Spitalul Elias din București, unde aceasta era internată de la începutul lunii octombrie. 


Actrița Tamara Buciuceanu Botez avea 90 de ani, iar ea a fost internată la începutul lunii octombrie la Spitalul Elias din București, din cauza unor probleme cardiace.


De astăzi 15 octombrie 2019, românii sunt mai săraci, deoarece Tamara Buciuceanu Botez, o mare actriță a părăsit această lume și a plecat să joace pe o altă "scenă", printre îngeri.


Cel mai trist și dureros lucru este faptul că cei mai îndrăgiți actori români ne părăsesc, unul câte unul. Actori cu adevărat talentați, care ne-au făcut de-a lungul anilor să zâmbim la fiecare Revelion sau fiecare film în care ei au jucat.


Tamara Buciuceanu Botez a interpretat roluri în teatru dramatic, teatru de revistă, operetă, televiziune și film. Cel mai cunoscut și îndrăgit rol interpretat de aceasta a fost în cel de profesoara de matematică, "Isoscel", din filmul "Liceenii".

Dumnezeu să o odihnească în pace !