O casă din Miniș cuprinsă de FLĂCĂRI marți dimineața.AFLĂ ce a provocat incendiul

Data publicare: Marti, 15 Octombrie, 2019 Total: 2086 accesari

O casă din  Miniș cuprinsă de FLĂCĂRI marți dimineața.AFLĂ ce a provocat incendiul Groază și teroare pe o stradă din localitatea Miniș din județul Arad, în dimineața zilei de marți 14 octombrie a.c., în jurul orelor 8:00, unde o casă a fost cuprinsă de flăcări. Proprietarii nu sunt acasă

UPDATE : Potrivit maiorului Pleșca George, purtător de cuvânt al ISU Arad, se pare că incendiul ar fi fost provocat din cauza unui coș, canal sau burlan (defect sau necurățat) de evacuare a fumului. Incendiul violent a fost propagat și în interiorul casei, favorizat de prezența în podul casei a materialelor combustibile și de observarea târzie a acestuia. Incendiul a fost stins după aproximativ 3 ore de intervenție. Din păcate a ars întreaga locuință, iar o familie a rămas pe drumuri.

Casa unei familii din Miniș a fost cuprinsă de flăcări, dar din fericire în casă nu se afla nimeni, întrucât proprietarii sunt plecați la serviciu. Casa a luat foc marți dimineața, imediat după ora 8:00 și arde generalizat chiar în aceste momente. La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii care se luptă cu flăcările.

”Intervine Detasamentul Arad cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospeciala SMURD, 1 autospeciala de prima intervenție si comanda, 1 ofițer, 8 subofiteri. In sprijin SVSU Covasant si Ghioroc cu o autospeciala” a precizat maiorul Pleșca George, ISU Arad.