UTA dă piept miercuri cu liderul Turris, chiar la Turnu Măgurele. Balint: „Ne dorim să fim echipa care întrerupe parcursul fără greșeală al celor de la Turris pe teren propriu”

Data publicare: Luni, 14 Octombrie, 2019 Total: 2075 accesari

UTA dă piept miercuri cu liderul Turris, chiar la Turnu Măgurele. Balint: „Ne dorim să fim echipa care întrerupe parcursul fără greșeală al celor de la Turris pe teren propriu”

După două săptămâni și jumătate de pauză, în urma amânărilor partidelor cu Rapid și Concordia Chiajna, UTA revine pe teren într-un meci oficial miercuri seară, de la ora 19:30. Arădenii se deplasează la Turnu Măgurele, pentru partida cu liderul Turris-Oltul. În acest moment, „roș-albii” se află pe locul 3, la patru puncte de a doua clasată CS Mioveni și la șase de Turris, însă cu trei meciuri mai puțin disputate față de cele două echipe. Teleormănenii și-au schimbat recent antrenorul, Erik Lincar fiind înlocuit cu Florin Bratu, iar la ultima partidă au fost învinși, scor 1-0, pe terenul bucureștenilor de la Metaloglobus.

 

„Revenim după o perioadă destul de lungă în care nu am avut meci oficial, pe undeva suntem nerăbdători să intrăm în această febră a competiției, pe de altă parte suntem conștienți că ne deplasăm la o echipă foarte puternică, a cărei poziție în clasament nu este deloc întâmplătoare. E o echipă care a avut un parcurs extraordinar în acest debut de sezon. Nu știu câtă lume ar fi mizat pe parcursul pe care l-a avut Turris din postura de nou-promovată în Liga a II-a. Au în componență jucători cu experiență, jucători de calitate. Până acum două săptămâni au avut și continuitate la nivelul băncii tehnice, dar acum au trecut prin niște schimbări. Doar ei știu de ce, nu este treaba noastră. Până la urmă, Erik Lincar, cât și Florin Bratu sunt doi antrenori de valoare. I-am simțit foarte bine pe băieți în această perioadă, suntem nerăbdători să jucăm acest meci, în nocturnă, un meci pe care îl așteaptă foarte multă lume. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt la îndemâna noastră, pentru că, chiar dacă Turris este o echipă valoroasă, și noi suntem una dintre echipele cu un cuvânt greu de spus în acest sezon, Va fi un  meci frumos, sperăm că va fi un spectacol pe măsură, ne dorim să fim echipa care întrerupe parcursul fără greșeală al celor de la Turris pe teren propriu.” a declarat tehnicianul arădenilor, Laszlo Balint.

 

Având în vedere că Turris (care până în 2017 a evoluat sub numele de Voința Saelele) se află la primul sezon de Liga a II-a din istorie, meciul de miercuri va fi prima întâlnire dintre cele două formații.