Sala Cinematografului din Grădiște a fost arhiplină la piesa de teatru de păpuși, Capra cu trei iezi

Data publicare: Sambata, 12 Octombrie, 2019 Total: 950 accesari

Sala Cinematografului din Grădiște a fost arhiplină la piesa de teatru de păpuși, Capra cu trei iezi Trupa de teatru de păpuși "NIROS" din Arad a prezentat piesa de teatru de păpuși "Capra cu trei iezi" la Cinematograful din Grădiște, sâmbătă 12 octombrie a.c., de la orele 10:00 și orele 12:00, unde copiii însoțiți de părinți și bunici au venit extrem de fericiți să vizioneze o piesă absolut încântătoare 

Spectacolul de teatru de păpuși s-a dovedit a fi și de această dată un real succes, iar în timpul spectacolului copiii s-au simțit bine, au fost voioși și extrem de fericiți. 

Spectacolul a fost prezentat de îndrăgita trupă de teatru de păpuși "NIROS" din Arad și finanțat de Centrul Municipal Cultural Arad.

La final copiii așa cum au fost deja obișnuiți au avut surpriza de a face poze cu păpușile din piesa de teatru, precum și ocazia de a le observa de aproape. 

Un nou spectacol de teatru de păpuși va avea loc pe data de 30 noiembrie a.c., la Cinematograful din Grădiște, când copiii vor fi încântați să se întâlnească cu păpușile din povestea "Fata Babei și Fata Moșului".