Cei mai buni dintre cei buni au fost premiaţi vineri seara de către Camera de Comerţ şi Industrie Arad

Data publicare: Sambata, 12 Octombrie, 2019 Total: 1821 accesari

Cei mai buni dintre cei buni au fost premiaţi vineri seara de către Camera de Comerţ şi Industrie Arad

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad  a premiat  excelența în afaceri vineri seara, 11 octombrie,  la complexul Expo Arad, în cadrul celei de-a 26-a ediţii a Topului firmelor arădene.

 

Premiile au fost acordate pe şapte domenii de activitate: Cercetare – Dezvoltare şi High – Tech, Industrie, Agricultură, Silvicultură, Pescuit, Construcții, Servicii, Comerț și Turism, iar companiile au fost selectate după cifra de afaceri de minim 100 000 lei în cazul microîntreprinderilor şi minim 250 000 lei în cazul celorlalte entități.

”Ne găsim astăzi împreună la un eveniment, care ne dorim ca de la an la an să fie o surpriză pentru toată lumea, un moment în care fiecare reprezentant al mediului de afaceri să se regăsească în atmosfera pe care ne-o dorim cât mai plăcută și în care să putem evidenția și susține activitatea pe care o desfășoară fiecare agent economic”, a spus președintele CCIA Arad  Gheorghe Seculici, în deschiderea evenimentului.


 

„Ne dorim, de la an la an, să fie o surpriză pentru toţi, un moment în care fiecare reprezentat la mediului de afaceri să se regăsească în atmosfera cât mai plăcută, în care să putem aprecia, evidenţia şi susţine activitatea pe care o desfăşoară fiecare agent economic. Este un eveniment de excepţie pe care ni-l dorim să fie unul de referinţă. Am ţinut cont de toate propunerile făcute la ediţiile precedente. CCIA este singura instituţie abilitată să facă acest clasament. El se realizează la nivel central pe baza evidenţelor pe care le avem. Îi felicit pe toţi cei care sunt evidenţiaţi în acest top”,a mai punctat Gheorghe Seculici, preşedintele CCIA Arad.

La eveniment, pe lângă reprezentanţii companiilor au mai fost prezenţi şi reprezentanţii autoritaţilor locale, primarul Călin Bibarţ şi vicepreşedinţii Consiliului Judeşean Arad Sergiu Bîlcea şi Răzvan Cadar.