Falcă: Şefii deconcentratelor din Arad să urmeze exemplu şefului lor Fifor şi să intre în opoziţie

Data publicare: Sambata, 12 Octombrie, 2019 Total: 2396 accesari

Falcă: Şefii deconcentratelor din Arad să urmeze exemplu şefului lor Fifor şi să intre în opoziţie

În conferinţa de presă care a avut loc de vineri la sediul PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă a vorbit despre intrarea în opoziţie a PSD-ului şi a lui Mihai Fifor, secretarul general al PSD, care a anunţat că Partidul Social Democrat intră în opoziţie după ce moţiunea de cenzură a trecut şi guvernul Dăncilă a fost demis.

 

“Important pentru Arad este faptul că domnul Fifor a spus că PSD-ul intră în opoziţie. Dacă PSD-ul intră în opoziţie, îl rog pe prietenul lui, poliţistul adjunct judeţean cu care a stat în Jacuzzi să intre în opoziţie, adică ori demisionează, ori pleacă la pensie.

Îl rog pe seful Gărzii de Mediu să demisioneze, să treacă în opoziţie, este un om politic nepregătit pentru această funcţie.


Inspectorul şcolar şef  (Anca Stoenescu consilier municipal PSD Arad)) să intre în opoziţie.

Directorul direcţiei judeţeme de sport, să intre în opoziţie, să-şi dea demisia.

Domnul de la ARR (Autoritatea Rutieră Română), la fel, să intre în opoziţie, să-şi dea demisia (Cheşa Ilie consilier municipal PSD Arad) şi, transmit un mesaj, directorului de la ANIF (Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare), indiferent că ALDE a votat moţiunea, are două direcţii, fuga la Bucureşti, bani pentru canalul Mureşel, oprite investiţiile din judeţ pentru domnul deputat Tripa, unde i se protejau pământurile şi unde se neglija municipiul Arad, şi după ce vine de la Bucureşti cu aprobarea ne mai gândim, ca să fim sinceri şi cu domnul de la ALDE.


Doamna prefect, aşteptăm să se întoarcă la primărie, locul unde a lucrat în cel mai mic grad de jurist, nu cred că va evolua vreodată din acel grad, ca să ştim exact în ce poziţie ne aflăm în politica din Arad, împreună cu domnul Fifor, pe care-l aşteptăm să îmbătrânească sigur în alt judeţ pentru că aici nu mai prinde niciun alt mandate” a declarant Gh. Falcă