Drumul județean Pâncota-Seleuș este aproape finalizat

Data publicare: Joi, 10 Octombrie, 2019 Total: 945 accesari

Drumul județean Pâncota-Seleuș este aproape finalizat

Lucrările la porțiunea de drum județean Pâncota-Seleuș se află în plină desfășurare. Se toarnă cel de-al doilea strat de asfalt, cel de uzură, urmând ca până la jumătatea lunii viitoare să se asigure inclusiv marcajul rutier pe tronsonul în cauză.

„Acest tronson face parte din strategia de modernizare a drumurilor județene pe care am demarat-o la începutul mandatului. Am răspuns cerințelor cetățenilor și, până la finalizarea integrală a lucrărilor, am asigurat circulația în regim de șantier, inclusiv prin turnarea acelui strat intermediar de asfalt. Sperăm ca până în 15 noiembrie să fie finalizate turnarea stratului final și executarea marcajelor rutiere definitive”, a precizat Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Acest drum are un istoric aparte. Din cauza evenimentului tragic, pricinuit de decesul constructorului, continuarea lucrărilor s-a aflat într-un impas. Consiliul Județean a reușit să deblocheze situația în această vară, reîncepând lucrările, mai întâi la asigurarea accesului la gospodării, în localitatea Seleuș, apoi la finalizarea primului strat de asfalt (cel de legătură). Odată cu începerea turnării celui de-al doilea strat de asfalt, la începutul acestei săptămâni, lucrarea se apropie de finalizare. Până acum s-a circulat în regim de șantier, cu marcaje provizorii și limitarea vitezei.