UTA – Poli, netelevizat la nivel național! Arădenii încearcă reprogramarea partidei

Data publicare: Joi, 10 Octombrie, 2019 Total: 2729 accesari

UTA – Poli, netelevizat la nivel național! Arădenii încearcă reprogramarea partidei

„Derby-ul Vestului” dintre UTA și ASU Politehnica a fost programat de Federația Română de Fotbal pentru sâmbătă, 19 octombrie, la ora 11:00. Televiziunile naționale nu sunt interesate de partidă, și vor transmite alte patru dueluri din cadrul etapei cu numărul 13, și anume Petrolul – Chiajna, U Cluj – Mioveni, Csikszereda – Rapid și FC Argeș – Farul. „Într-adevăr, avem confirmarea televiziunilor că unul dintre marile derby-uri ale fotbalului românesc nu se va transmite la nivel național”  a declarat Codru Grădinariu, directorul general al „roș-albilor”. Dacă pe plan național meciul nu se va vedea, TV Arad a făcut demersuri la FRF pentru a primi acordul de transmisie.

 

Pe de altă parte, clubul arădean încearcă să programeze disputa cu o zi mai târziu, pe 20 octombrie, datorită proximității acesteia cu meciul disputat de arădeni la Turnu Măgurele, miercuri. „Există o prevedere în regulament prin care putem solicita mutarea partidei fără acordul echipei adverse, cu 7 zile înainte de programarea inițială. Vom consulta staff-ul tehnic, iar dacă acesta ne va da undă verde, vom face toate demersurile, repet, regulamentare, la Federație pentru ca UTA – Poli să se dispute duminică, 20 octombrie” a mai precizat Grădinariu.

 

Până la derby vor mai avea loc etapele cu numărul 11 și 12 din liga secundă: în acest weekend UTA nu va evolua, deoarece și-a amânat duelul cu Concordia Chiajna, dar arădenii revin pe teren într-un meci oficial miercuri seară, la ora 19:30, pe terenul liderului Turris-Oltul Turnu Măgurele.