UTA s-a impus cu 5-1 în amicalul cu Păulișana Păuliș. Balint: „Chiar dacă nu am avut meci oficial, a fost o săptămână grea pentru băieți”

Data publicare: Luni, 07 Octombrie, 2019 Total: 2178 accesari

UTA s-a impus cu 5-1 în amicalul cu Păulișana Păuliș. Balint: „Chiar dacă nu am avut meci oficial, a fost o săptămână grea pentru băieți”

Datorită convocărilor primite de Damian Isac și David Miculescu la naționala U19, combinate cu numeroasele accidentări din lot, UTA a cerut amânarea partidelor cu Rapid și Concordia Chiajna din etapele 10 și 11 ale ligii secunde. Pentru a avea totuși meciuri în picioare, „roș-albii” și-au programat două amicale în săptămânile libere, iar primul s-a disputat sâmbătă, pe „Motorul II”. UTA a învins Păulișana Păuliș, echipă din Liga a IV-a, cu 5-1, prin reușitele semnate Rus (4) și Oroian, respectiv Ad. Popa.

 

„Asta e situația, a trebuit să ne adaptăm situației create după amânarea partidei oficiale. Îi mulțumesc lui Dinu Maghici și echipei din Păuliș că au acceptat să își amâne meciul cu UTA II și să dispute un joc amical. Suntem bine din punct de vedere al progresului pe care îl facem, pe principiile pe care le lucrăm. Din păcate și astăzi am suferit puțin la mentalitate. E deranjant când primești gol de la o echipă care, practic, nu ajunge în careul tău. Am făcut din nou două-trei cadouri prin care le-am permis adversarilor să devină periculoși. În schimb, mă bucură foarte mult că și azi avem un atac pozițional consistent. Mai avem de lucru la acest echilibru defensiv pe care vrem să-l avem din ce în ce mai bun. Una peste alta, chiar dacă nu am avut meci oficial, a fost o săptămână grea pentru băieți. Au fost antrenamente cu intensitate destul de mare și echipa a reacționat bine la acest joc” a declarat antrenorul „roș-albilor”, Laszlo Balint.

 

Vineri, arădenii se vor deplasa în Ungaria pentru un nou amical, cu Elore Bekescsaba. Următorul meci oficial se va disputa în jurul datei de 16 octombrie, când utiștii se deplasează la Turnu Măgurele pentru duelul cu liderul Turris-Oltul.