O altă TRAGEDIE a avut loc de această dată, în vestul țării

Data publicare: Luni, 07 Octombrie, 2019 Total: 844 accesari

O altă TRAGEDIE a avut loc de această dată, în vestul țării O altă tragedie a avut loc pe un drum în apropiere de Timișoara. Accidentul a avut loc în seara zilei de sâmbătă 5 octombrie a.c., pe DN6, între Lovrin şi Sânnicolau Mare, în apropiere de intersecţia cu drumul spre comuna Tomnatic.

Din nefericire, în urma accidentului au rezultat doi morţi și un rănit grav. Maşina cu numere de Austria a fost făcută praf lângă Timişoara, sâmbătă seara, după ce şoferul a intrat cu toată viteza într-un copac.

Un accident rutier soldat cu două decese şi cu rănirea gravă a unei persoane a avut loc pe DN6, între localităţile Lovrin şi Sânnicolau Mare din judeţul Timiş. Şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului şi s-a lovit cu autoturismul într-un copac de la marginea şoselei. 

 

”Un autoturism circula pe DN6, dinspre Sânnicolau Mare spre Tomnatic, iar la un moment dat, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum autoturismul a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac ornamental. În urma impactului, două persoane au decedat şi o a treia este rănită grav”, a declarat Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Maşina este înmatriculată în Austria, iar persoanele decedate sunt şoferul şi pasagerul din dreapta sa. Pasagerul aflat pe bancheta din spate a autoturismului este rănit grav.
Pentru scoaterea trupurilor neînsufleţite şi a pasagerului rănit a intervenit un echipaj de descarcerare.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.