Se depun cererile pentru ajutoarele băneşti de încălzire a locuinţei

Data publicare: Vineri, 04 Octombrie, 2019 Total: 1087 accesari

Se depun cererile pentru ajutoarele băneşti de încălzire a locuinţei

Beneficiarii ajutoarelor băneşti pentru încălzirea locuinţelor, în sezonul rece noiembrie 2019- martie 2020, pot să îşi depună cererile începând din 14 octombrie, la centrele special amenajate de Primăria Arad în cartiere.

Cartiere arondate sunt: Centru (B-dul Revoluţiei, de la P-ţa Romană până la Gară şi străzile adiacente), Aradul Nou, Sânicolaul Mic, Subcetate, Mureşel, Grădişte, Cartierul Funcţionarilor.

Înmânarea cererilor către beneficiarii pentru încălzirea locuinţei cu energie termică se va face de la casieriile CET Arad, iar pentru beneficiarii a căror încălzire a locuinţei se face cu energie electrică, gaze naturale, respectiv cu lemne, cărbuni, combustibili petrolieri se va face de la Centrele de preluare a cererilor începând cu data de 14.10.2019.

Activitatea de preluare a cererilor privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţelor cu energie electrică se va desfăşura doar la Centrul nr. 2, situat în Arad, Calea Radnei, nr. 250.

Activitatea de preluare a cererilor privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţelor cu energie termică, gaze naturale, lemne, cărbuni combustibili petrolieri se va desfăşura în ordinea străzilor şi a zilelor enumerate în link-ul de mai jos, de luni până joi între orele 800 – 1700 și vineri între orele 800 – 1400.

Aici puteți consulta lista centrelor cu strazile si intervalul de timp în care se desfășoară activitatea.