Arădenii sunt așteptați la Muzeul din Arad, într-o lume dispărută

Data publicare: Miercuri, 02 Octombrie, 2019 Total: 2505 accesari

Arădenii sunt așteptați la Muzeul din Arad, într-o lume dispărută

Vineri, 04 octombrie a.c., de la orele 11.00, la Muzeul de Științe ale Naturii din Palatul Cultural Arad și în Parcul Copiilor de lângă Muzeu va avea loc deschiderea a cea mare a expoziție a unei lumi dispărute : DINOZAURII.

În cadrul acestei expoziții vei afla povestea giganților dispăruți ai Terrei, și vei parcurge o călătorie într-o lume fascinantă A dinozaurilor dispăruți cu milioane de ani în urmă.

"Expoziția, deschisă în muzeu, prezintă cercetările paleontologice derulate de Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj, care au pus în evidență noi situri cu faună de vertebrate din Cretacicul Superior, atât în Bazinul Hațeg, cât și în Poiana Ruscă și în județele Alba, Sălaj și Cluj.

Expoziția cuprinde patru reconstituiri în mărime naturală ale reptilelor care populau Transilvania la sfârșitul Cretacicului" a precizat doamna Ada Stoenescu, muzeograf.


Partenerii Complexului Muzeal Arad în acest proiect expozițional și educațional sunt Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, prin Direcția Patrimoniu Cultural Universitar și Dino Parc Râșnov singurul parc tematic cu dinozauri din România și cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei!

Palatul Cultural Arad/ Expoziția Științele Naturii (intrarea dinspre Parcul Copiilor)


DESCHIS:

04 octombrie – 08 decembrie

Marți-Duminică: 09.00-17.00


Intrarea este liberă pentru copii!

Adulți: 4 RON

Pensionari/studenți: 2 RON