Falcă: „Sluga Fifor transmite scrisori împotriva românilor, la Bruxelles!”

Data publicare: Miercuri, 02 Octombrie, 2019 Total: 1525 accesari

Falcă: „Sluga Fifor transmite scrisori împotriva românilor, la Bruxelles!”

O scrisoare șocantă a fost transmisă domnului Jordi Harrison, Secretar General al Grupului PES în Comitetul Regiunilor, purtând semnătura nimeni altuia decât a senatorului Mihai Fifor.

 

Scrisoarea este îndreptată împotriva primarului Robert Negoiță, cel care conduce Delegația României la Comitetul European al Regiunilor – CoR, Fifor cerându-i Secretarului General al Grupului PES să nu îi mai acorde lui Negoiță vreo funcție, dat fiind faptul că a fost suspendat din partid. Primarul Robert Negoiță și-a manifestat dorința de a candida pentru poziția de coordonator al grupului socialiștilor din cadrul Comitetului European al Regiunilor.

„Este șocant să vedem cum un român, românul Fifor, își atacă propriul român, pe Robert Negoiță, pe cel care este în conducerea Comitetului European al Regiunilor din partea României. Omul Robert Negoiță candidează prin proceduri democratice pentru a fi liderul socialiștilor și democraților, dar Fifor dă o palmă procedurilor europene și vine cu presiuni și directive primite clar de la șefa sa, Viorica Dăncilă. Avem încă o dovadă a caracterului lui Fifor. Această slugă permanentă și-a arătat valoarea și așa cum era de așteptat, atunci când are ocazia bagă cuțitul în spatele oricui. Fifor a demonstrat, dacă mai era nevoie, că în momentul în care i se schimbă stăpânul își va ataca orice coleg în cel mai josnic mod. Scrisoarea pe care această slugă, acum a premierului Viorica Dăncilă, a transmis-o Secretarului General al Grupului PES în Comitetul Regiunilor arată modul în care înțelege Fifor să facă politică.


Pornit într-o luptă împotriva tuturor celor care au curajul să iasă în față și să dezvăluie practicile dictatoriale din PSD, Fifor nu mai are nicio limită și își transferă luptele personale la nivel european. Înțelegem că domnul Fifor și-ar fi dorit să ocupe permanent fotoliul Ministerului de Interne sau poate chiar cel de comisar european, dar să meargă până într-acolo încât să își saboteze un fost coleg de partid, un român, în cele din urmă, este de neconceput. Luptele lui sunt josnice și nu putem accepta ca, din motive personale și din poziția de apărător permanent al lui Dăncilă, Fifor să atace un român. Dincolo de apartenența politică, primarul Robert Negoiță este Preşedintele delegaţiei României la Comitetul European al Regiunilor – CoR.


Dar, sluga Fifor nu poate să priceapă politica dusă la nivel european și recurge la scrisori trimise în numele Vioricăi Dăncilă, în speranța că va putea puncta cu o bilă albă în fața doamnei președinte de partid”
, a transmis europarlamentarul Gheorghe FALCĂ, președintele PNL Arad.