Popov Maria, fetița de 13 ani din Timișoara a fost GĂSITĂ ! AFLĂ unde era

Data publicare: Marti, 01 Octombrie, 2019 Total: 1587 accesari

Popov Maria, fetița de 13 ani din Timișoara a fost GĂSITĂ ! AFLĂ unde era Un nou caz care "zguduie" de această dată vestul țării, este al unei fetițe în vârstă de 13 ani și care se numește Popov Maria. Fetița este din Timișoara iar părinți o caută disperați

UPDATE:  Fata a fost găsită, azi noapte, în jurul orei 2, pe strada Peter Ioszef din Timișoara, polițiștii stabilind că nu a fost victima vreunei infracțiuni. Aceasta a susținut că a plecat de acasă în urma unui conflict cu mama sa.

ȘTIRE INIȚIALĂ :

Părinții fetiței de 13 ani din Timișoara sunt disperați, și se tem de ce este mai rău : îmi este teamă ca fiica lor să nu fi fost răpită !


În dimineața zilei de marți 30 septembrie a.c., Maria a plecat de la domiciliu sau din Timișoara, la școală și nu s-a mai întors. Disperați în dimineața zilei de 1 octombrie a.c., părinții fetiței au alertat polițiștii de dispariția copilei lor.


Fata are 1.50m, 50 de kg, constituție robustă, par brunet, tunsă scurt și poartă ochelari de vedere cu ramă de culoare roșie. La data dispariției purta o jachetă de culoare închisă (posibil maro) și un ghiozdan negru cu flori roșii, potrivit IPJ Timiș.


Cei care au văzut o sunt rugați să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

Sursa: pressalert.ro