Micuții de la Grădinița Bambi s-au dovedit a fi foarte harnici ! Au cules mere din livada de la Periam GALERIE FOTO

Data publicare: Marti, 01 Octombrie, 2019 Total: 3609 accesari

Micuții de la Grădinița Bambi s-au dovedit a fi foarte harnici ! Au cules mere din livada de la Periam GALERIE FOTO În dimineața zilei de marți 1 octombrie a.c., deși sunt la mijlocul anotimpului toamna, temperaturile de afară au fost ideale pentru o plimbare la Periam, județul Timiș a preșcolarilor Grădiniței P.P. ”Bambi” din Arad, la livada cu mere și pere. VEZI FOTO

Se spune că un copil este indicat să fie învățat de mic să fie harnic. Astfel, educatoarele Grădiniței Bambi din Arad au organizat o plimbare până în județul Timiș, la Periam, în livada cu mere și pere ( foarte gustoase și dulci n.r.) , unde au învățat cât de bine este să fii harnic, și care poate fi rezultatul unei munci. 

Acolo copiii au fost așteptați de Călin în livadă, unde le-a prezentat pomii fructiferi, le-a arătat containerele cu fructe, cum se ambalează sau cum sunt asortate fructele și așezate în lădițe. Copiii au mers în livadă și au cules fructe, iar activitatea s-a dovedit a fi una extraordinară. Cei mici au făcut poze și au promis că se vor mai întoarce și altă dată. 

Merele culese din livada de la Periam se pot găsi pe rafturile din Lidl sau Kaufland, iar cei care doresc să cumpere suc de mere 100% natural sunt nevoiți să facă o plimbare până la Periam, de unde pot cumpăra chiar din livada ce aparține firmei ”KRONSTADT FRUCTE”.