Două accidente provocate de șoferi băuți la volan într-o singură zi! Ce au pățit aceștia

Data publicare: Marti, 01 Octombrie, 2019 Total: 708 accesari

Două accidente provocate de șoferi băuți la volan într-o singură zi! Ce au pățit aceștia

Polițiștii arădeni cercetează doi bărbați implicați în evenimente rutiere cauzate de consumul de alcool, soldate exclusiv cu pagube materiale.

Ieri, 30 septembrie, un tânăr de 28 de ani, din Lipova, a condus un autoturism pe strada Nicola Alexici din municipiu, și la intersecția cu strada Iacob Cardoș a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu două autoturisme parcate. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1,08 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, un arădean de 60 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 683, înspre Zădăreni, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare ieșind în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolmie de 0,98 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stablirii cu exactitate a alcoolemiei cei doi conducători auto fiind cercetați penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.