Un tânăr din Macea a bătut RECORDUL la furat !

Data publicare: Luni, 30 Septembrie, 2019 Total: 2768 accesari

Un tânăr din Macea a bătut RECORDUL la furat ! Este vorba despre un bărbat în vârstă de numai 23 de ani, din Macea, județul Arad, care a reușit să încalce GRAV legea, în doar câteva ore. AFLĂ ce a făcut tânărul 

Bărbatul care este din Macea, pe data de 27 septembrie a.c., a furat cheile unui autoturism ce era parcat la o fermă din localitate, pe care, ulterior l-a condus pe raza localității Curtici. 

La un moment dat, fără experiență, hoțul de mașini a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu 3 autoturisme ce erau parcate pe marginea drumului, apoi, ca să fie sigur că mașina e distrusă a intrat într-un stâlp. Din fericire, nimeni nu a fost rănit . 

Ca să fie sigur că fapta lui nu va fi descoperită, hoțul a demontat plăcuțele de înmatriculare a mașinii și a fugit de la locul faptei. Ghinionul lui a fost că, polițiștii, vigilenți l-au prins imediat pe hoț. Aici, "surpriză".

"La solicitarea polițiștilor, tânărul a prezentat documentele de identitate ale unei alte persoane, iar testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,50mg/l alcool pur în aerul expirat" au precizat reprezentanții IPJ Arad. 

Așadar, acum, tânărul este cercetat pentru 6 infracțiuni : furt, conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, distrugere, fals privind identitatea și uz de fals.

Foto: arhivă